خواص هلو
1. شفتالو یا هلو یک مسهل ملایم است که بهترین زمان خوردن آن نیم ساعت بعد از خوردن غذا میباشد.
2. هلو برطرف کننده عطش است.
3. هلو برای سرد مزاجان و مرطوبها زیاد مناسب نمیباشد.
4. هلو به خاطر وجود کولین در آن ضد تصلب شرائین است و برای نارسایی عروق کرونر بسیار مفید میباشد.
5. خانمهای حامله از خوردن شکوفه هلو خودداری کنند.
6. دم کردة گل یا شکوفة هلو در سیاه سرفه مورد استفاده قرار میگیرد.
7. برگ له شده تازه و کهنه هلو برای بیماریهای جلدی و زخمهای سرطانی اثر آرام کننده دارد.
8. وجود پتاسیم در هلو باعث فعالیت کلیه ها و لنیت مزاج و دفع سمومی چون اوره و اسید اوریک می باشد.
9. هلو یک میوه خوب برای رشد و نمو کودکان است.
10. هلو متعادل کننده سوخت و ساز بدن میباشد.
11. کسانی که نقرس دارند نیم ساعت بعد از غذا یک عدد هلو میل کنند.
12. کسانی که یبوست دارند میتوانند از مربای هلو استفاده کنند.
13. اگر پوست زیبا و خوب میخواهید از هلو به عنوان ماسک برای صورت استفاده کنید.
14. هلو برای سرد مزاجان و مرطوبها زیاد مناسب نمیباشد.
15. هلو دفع کننده اوره و اسید اوریک است به خصوص برگه هلو را در زمستان میل کنید.
16. پیران هم در جیب خود برگه هلو داشته باشند در صورت ضعف و گرسنگی یک برگه را در دهان خود بگذارند زیرا برای دردهای رماتیسمی، نقرس و کبد آنها مفید است.
17. کسانی که دارای سنگهای سیستئینی هستند هلو را در برنامه غذایی خود قرار بدهند.
18. کسانی که ورم پروستات دارند از هلو استفاده کنند.
19. به خاطر وجود آهن و برم برای کبد بسیار مفید است و رنگ چهره را باز میکند.
20. هیچ گاه بالای هلو آب ننوشید.
21. خوردن هلو بعد از غذا بدبویی دهان را از بین می برد.
22. کودکان و پیرمردان و بیمارانی که تازه از بستر برخاستهاند هلو را بصورت کمپوت میل کنند.
- ۹۲/۰۶/۱۳