خواص سیب زمینی
خواص سیب زمینی
1. به خاطر وجود املاح پتاس در سیبزمینی برای افرادی که بیماری قند دارند بهعنوان غذا مفید میباشد و بهتر است که سیبزمینی را تنوری پخته کنند و میل کنند.
2. سطح سبزی رنگی که در بعضی از سیبزمینیها وجود دارد سمی است از خوردن آن جلوگیری کنید.
3. سیبزمینی پخته شده که چندساعتی بماند فاسد میشود نباید بخورید.
4. روی سیبزمینی پخته سرکه یا آبلیمو نریزید.
5. سیبزمینی پخته را در آب نگهداری نکنید چون باعث تولید میکروبی میشود که مرگآور است.نام آن میکروب ciluo protuo است.
6. اگر پوست در اثر آب جوش یا آش سوخت فوراً سیبزمینی خام رنده کرده روی قسمت سوختگی بگذارید و چندمرتبه عوض کنید.
7. سیبزمینی که جوانه زد از خوردن آن خودداری کنید چون مسمومیت ایجاد میکند. نشانههای مسمومیت: سردرد، تهوع، دلپیچه، سرگیجه، ضعف ضربان قلب.
8. کسانی که دچار رعشه میشوند سیبزمینی را در غذای روزانه خود قرار دهند.
9. کسانی که زخم معده دارند از پوره سیبزمینی بهعنوان غذا استفاده کنند.
10. سیبزمینی برای بیخوابیهایی که دراثر ضعف میباشد مفید است.
برای مشاهده ادامه خواص سیب زمینی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
11. برای از بین بردن رسوبات کتری یا سماور مقداری پوست سیبزمینی را در آن ریخته و بجوشانید.
12. سیبزمینی ضدکمخونی است.
13. برای پختن سیبزمینی، سیبزمینی را باید در آب سرد انداخت تا رفتهرفته جوش آید و بپزد.
14. بهترین نوع خوراک سیبزمینی تنوری یا بخارپز آن میباشد.
15. اشخاصی که مبتلا به ورم مفاصل میباشند در برنامه غذایی خود سیبزمینی تنوری و آبپز را بگذارند.
16. بهترین روش آبپز سیبزمینی این است که با آب کمی سیبزمینی را پخته تا زمانی که سیبزمینی پخته میشود آب ظرف هم خشک میشود این نوع سیبزمینی خیلی خوشمزه است و کمی نمک به آن اضافه میکنند.
17. سیبزمینی رنده شده بهصورت ضماد برای ورم و ترکخوردگیهایی که در اثر سرما بهوجود آمده است مفید میباشد.
18. برای درمان آفتابسوختگی از مرهم ماسک سیبزمینی استفاده کنید.
19. یکی از غذاهای خوب برای اطفال شما پوره سیبزمینی میباشد چون علاوه بر این که آسان هضم میشود به خاطر موادی که دارد به رشد کودک کمک میکند.
20. همیشه همراه پوره سیبزمینی جعفری و تره و پیازچه بخورید.
21. سعی کنید از اعضای سبز سیبزمینی مانند برگ و ساقه آن در مصارف داخلی (خوردن) استفاده نکنید زیرا به خاطر سولانین سمی است.
22. برای درمان ضربخوردگی سیبزمینی را آبپز کرده له نموده زمانی که گرمی آن متعادل شد در محل ضربخوردگی بگذارید.
23. در نظر داشته باشید که از سیبزمینی بهعنوان دارو استفاده نکنید مگر این که زیر نظر پزشک یا کارشناس گیاه درمانی باشد.
24. آب سیبزمینی خام نرم کننده بافتها و التیامبخش زخمهاست.
25. آب سیبزمینی خام برای زخم معده، ورم معده، سوء هاضمه مفید میباشد.
26. به خاطر وجود ویتامین 6B در سیبزمینی باعث ازدیاد شیر در مادران میشود.
27. سیبزمینی از تشنج عصبی جلوگیری میکند.
28. خوردن زیاد سیبزمینی فکر را بهم میزند و روح را افسرده میکند.
29. به خاطر وجود موادی چون کلروژنیک اسید و پولی فنول برای جلوگیری از سرطان بسیار مفید است.
- ۹۲/۰۶/۱۳